Kersentuin

‹ Terug naar het overzicht

Kersentuin

2013

Kersentuin

In 2013 namen we afscheid van wat eens de Concertzaal en Mondragon was. De bouwvallige staat weerhield ons niet om op het grote podium nog één keer een prachtig toneelstuk te spelen. We speelden de klassieker De Kersentuin van Tsjechov onder regie van Paula Bangels

Met hulp van vele vrijwilligers en dankzij de sponsoring van diverse instanties en bedrijven konden wij de inwoners van Zierikzee uitnodigen om in stijl afscheid te nemen van Mondragon. Met name noemen we Bouwbedrijf Bogert die ons de gastvrijheid verleende.
De organisatie was in handen van Stichting Markant. Maarten Bruines zorgde iedere avond voor live-muziek tijdens de voorstelling en na afloop kon er een dansje gemaakt worden. Er waren meer muzikanten bij betrokken en scholieren van Pontes namen de garderobe en publieksbegeleiding voor hun rekening. De rode loper werd bezet door acteurs. Er was een gastheer, er was een goede catering. Kortom het was feest.
Een waardig afscheid aan een lekkend (het regende zelfs op het podium) maar interessant oud gebouw waar we toch allemaal goede herinneringen aan hebben.

 

 

Kersentuin