Robert Baarda "Laat Me Gaan"

‹ Terug naar het overzicht

Robert Baarda "Laat Me Gaan"

Een voorstelling met muziek en theater

Robert Baarda "Laat Me Gaan"

Robert Baarda is zeker geen onbekende in theater De Verdieping.Hij trad al een aantal keer op met zijn eigen muziek, samen met zijn band. Op zondag 4 juli om 15.00 is hij te zien in de solovoorstelling."Laat Me Gaan". Het is een buitenvoorstelling en wordt gespeeld in de tuin van het Cultuurhuis Zierik C.

De vertel- en muziekvoorstelling "Laat Me Gaan!" is een verhaal over een persoonlijke zoektocht naar het vinden van een brug tussen droom en werkelijkheid. Robert vertelt en zingt over zijn geboortegrond; 'nieuw' land van zaaien, groeien, bloeien en oogsten. En over verdwalen in eigen fantasieën, vluchten in langlopende fictieve alter ego personages met succesvolle carrières en het schrille contrast tot zijn echte dagelijkse bestaan van mee hobbelen zonder toekomstperspectief. Totdat...

"Soms moet je weg van wat je vormt om te kunnen zijn wie je bent of te ontdekken wat dat is."  (Uit het lied 'De Oorsprong')

Maar bovenal gaat "Laat Me Gaan!" over de schoonheid van de zoektocht en jawel: Het vinden!

"Zie me gaan hier in de bergen, tergend prachtig aan het lijden. De top nog ver, de benen zuur. Halleluja; ik ben uit rijden!"  (uit het lied 'Laat Me Gaan’)

DE VOORSTELLING IS GRATIS TOEGANKELIJK.

RESERVEREN IS VERPLICHT EN KAN VIA MELS HOOGENBOOM, TEL 06-42066991 of E-Mail melshboom@planet.nl

(er is een maximum van 30 toeschouwers)

Robert is een veelzijdig acteur, singer-songwriter en theatermaker met een constante drang zichzelf en het publiek te verwonderen. Robert geeft zich graag volledig over aan ‘het moment’ waarop al zijn talent zich creatief creërend mengt met de wereld om hem heen. Zo schrijft hij zijn songs; zo acteert hij op toneel of voor de camera; zo werkt hij aan zijn theaterconcepten en geeft hij les.

Integer en vol passie.

De voorstelling "Laat Me Gaan" heeft Robert in Juni 2020 gemaakt als onderdeel van het project "Voorvallen" bij TG De Jonge Honden te Zwolle. Een korte herschreven versie van ongeveer 45 minuten wordt nu op verschillende buitenlocaties opgevoerd. Dit alles binnen de geldende richtlijnen van het RIVM en mogelijk gemaakt door Fonds Podiumkunsten binnen het kader van “Balkonscenes”.

Robert Baarda is te volgen op Facebook, Spotify, YouTube en www.robertbaarda.nl

Over het Fonds Podiumkunsten:

Het Fonds Podiumkunsten is hét cultuurfonds voor muziek, muziektheater, dans, theater en festivals in Nederland. Het Fonds geeft namens de Rijksoverheid ondersteuning aan alle vormen van professionele podiumkunsten.

meer info: https://fondspodiumkunsten.nl/

De foto's van Robert zijn gemaakt door Jan Amse

Robert Baarda "Laat Me Gaan" Robert Baarda "Laat Me Gaan" Robert Baarda "Laat Me Gaan"