Poëzie- en muziekmiddag

‹ Terug naar het overzicht

Poëzie- en muziekmiddag

8 december in De Verdieping

Poëzie- en muziekmiddag

Poëzie- en muziekmiddag in De Verdieping


Zondagmiddag 8 december zullen in Theater De Verdieping in een ongedwongen en gemoedelijke sfeer diverse dichters en muzikanten optreden.
De voormalige stadsdichters van Middelburg en Dodrecht, Anna de Bryuckere en Peter M. van der Linden, zullen er zijn. Bijzonder is dat Anna de Bryuckere zichzelf zal begeleiden met contrabas. Peter M. van der Linden, ook kunstenaar, zal een aantal van zijn schilderijen meenemen, waar hij gedichten bij heeft gemaakt. Verder zullen voordragen uit eigen werk de jonge dichter Kaj Lems uit Noordwelle en Ester van Meurs uit Zierikzee.

Voor de muzikale omlijsting zorgt het Nederlandstalig duo El Capsoñez (Jur Houtman en Mels Hoogenboom). Tamara van As zal een aantal liedjes ten gehore brengen van onder andere Sjaan Duinhoven en Eva Crutzen. Ze wordt begeleid door multi-instrumentalist Frans Blanker. De band Cabin 6 geeft in een poëtische muziekschets hun interpretatie van de Griekse mythe Agamemnon. Tot slot zal Mels Hoogenboom een aantal gedichten spelen, die hij op muziek heeft gezet.

 

De Poëzie en Muziekmiddag begint om 14.30 uur.  Vanaf 14.00 uur is de foyer van theater De Verdieping geopend. Kaarten à € 7,50 (inclusief koffie/thee vooraf).

 

Poëzie- en muziekmiddag Poëzie- en muziekmiddag Poëzie- en muziekmiddag Poëzie- en muziekmiddag Poëzie- en muziekmiddag