Het heeft Zijne Majesteit de Koning behaagd

‹ Terug naar het overzicht

Het heeft Zijne Majesteit de Koning behaagd

lintje voor Elly Möhlmann

Het heeft Zijne Majesteit de Koning behaagd

Wij zijn trots en dankbaar. Maandagavond 20 juni heeft Elly Möhlmann koninklijke erkenning gekregen voor alles wat zij 33 jaar lang voor Theatergroep Zierik heeft gedaan. 

33 jaar lang was zij onze penningmeester. En niet alleen dat; Elly deed veel en veel meer. Ze beheerde de bar, was gastvrouw, regelde de kaartverkoop, verzorgde de mailing, zorgde ervoor dat voorstellingen gestructureerd en georganiseerd werden. Ze was ook bij elke voorstelling aanwezig. Wat deed ze eigenlijk niet? Te veel om op te noemen. En alles zonder ooit zelf in (theaterlicht) te staan. Elly hield zich altijd bescheiden op de achtergrond. 

Gelukkig blijft ze nog bij ons al gaat ze een stapje terug doen. Wij zijn dankbaar dat Elly nu officieel een erkenning heeft ontvangen voor al haar trouwe diensten. 

--------------------------------------------------------

PZC  21 juni 2022
 

Regelneef en duizendpoot Elly Möhlmann verrast met lintje

,,Hoe kan dit nou? Hoe kan het dat ik dit niet geweten heb?” Duizendpoot Elly Möhlmann-Snel uit Zierikzee was maandagavond volledig van haar padje. In theater De Verdieping werd ze verrast met een koninklijke onderscheiding. Burgemeester Jack van der Hoek spelde haar een lintje op voor al het werk dat ze decennialang als vrijwilliger op theatergebied heeft gedaan.