Actueel

Actueel
Een Sneeuw

Een Sneeuw

Theatergroep Zierik brengt als voorjaarsproductie 2018 de voorstelling ‘Een Sneeuw’ van Willem-Jan Otten, onder regie van Ali Pankow.

In deze tragi-komedie maakt het publiek kennis met de familie Quint. De leden komen bijeen in het ouderlijk huis voor de verjaardag van Panda, de vriend van moeder Agnes Quint. Het is de bedoeling dat het een vrolijke en gezellige bijeenkomst wordt tijdens dit winterse weekend ergens begin jaren tachtig.
De spelers zijn: Cees Möhlmann, Yolanda Smits, Hildegard  van Popering, Mels Hoogenboom, Maryse van de Plasse, Justin Troost, Tamara van As, Ylva Spiekerman van Weezelenburg, Floris Hoogenboom.

‘Een Sneeuw’ wordt opgevoerd in het eigen theater ‘De Verdieping’ in Zierikzee op: do. 29, vr. 30 en za. 31 mrt en op do. 5, vr.6,  za 7 en zo. 8 (matinee) april. De avondvoorstellingen beginnen om 20.00 uur; de matinee om 14.30 uur. U kunt uw kaartje reserveren via deze site.

Verder lezen ›
Theatergroep Zierik speelde De Driestuiversopera van Bertolt Brecht

Theatergroep Zierik speelde De Driestuiversopera van Bertolt Brecht

THEATERGROEP ZIERIK presenteerde in samenwerking met een grote groep acteurs en actrices een van de beroemdste theaterstukken van de vorige eeuw:

DE DRIESTUIVERSOPERA VAN BERTOLT BRECHT EN KURT WEILL

De 8 uitvoeringen werden gespeeld tussen 25 mei en 4 juni 2016 en vonden plaats op een heel bijzondere locatie:
de voormalige meestoof en cichoreifabriek “De Kapel” in Capelle, het markante gebouw aan de N59 tussen Nieuwerkerk en Zierikzee, adres Rijksweg 19 4306 NA Nieuwerkerk.

Wij danken allen: het publiek, de vele medewerkers. Het was fantastisch!

Verder lezen ›